Първа част



Здравейте! Днес ще пусна първата част от поредицата видеа, свързани с изработката на албума "Моите вълшебни моменти". За тези видеа се вдъхнових от т.нар. "speed painting"  видеа, разкриващи процеса по изработката и не са уроци с конкретни см и указания. Не смятам, че все още съм достатъчно компетентна, за да давам и уроци. Някой ден може и това да се случи. Но въпреки това, който има желае може да "открадне" идеите и начина, по който правя страничките и елементите по тях. 


Видеата съм ги забързала х4 от нормалното, всички на куп излизат малко повече от час. Затова реших, че е по-добре да ги показвам на части, тъй като не искам на никого да му е отегчително. Часовете предварително плануване,мерене и рязане съм ги спестила също. 


Първата част е свързана с направата на корица, гръбнак и основни страници. Това винаги е и първото нещо, с което започвам. Вече след като абсолютно  всички страници са готови, тогава ги прибавям към албума и украсявам кориците (това ще се случи в последния клип). Приятно гледане!


Кликнете върху заглавиете и отворете видеото в нов прозорец, за да е по-удобно гледането :)

0 коментара:

Публикуване на коментар